Análisis del nivel de concentración de la Industria Azucarera

Título traducido de la contribución: Análisis del nivel de concentración de la Industria Azucarera

Pablo Adrian Garlati Bertoldi, José Antonio López

Producción: Informe/libroInforme oficial

Resumen

This work tries to measure the level of concentration of the Sugar Industry Argentina. For it one will use the survivor technique, raised by Stigler; whose hypothesis is: " If the refineries in his range of size "X" survive or increase his participation of market across the time it is because they are "efficient" in a comprehensive sense of his activities ". The temporary term includes 110 years of activity, this serves to be able to observe the evolution throughout the time of the level of concentration and understand the economic forces that explain the changes.
Título traducido de la contribuciónAnálisis del nivel de concentración de la Industria Azucarera
Idioma originalEspañol (España)
Número de páginas23
EstadoPublicada - 2007
Publicado de forma externa

Serie de la publicación

NombreAsociación Argentina de Economía Política

Huella

Profundice en los temas de investigación de 'Análisis del nivel de concentración de la Industria Azucarera'. En conjunto forman una huella única.

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